Forestillinger siden 1998
I dit korte Liv

I dit korte Liv

I november 2023 opførte vi Kai Normann Andersen kabaretten: "I dit korte Liv" seks gange. Dejligt at være i gang igen.
Under den hvide Bro

Under den hvide Bro

I okober/november 2019 havde vi kabaret-komedien "Under den hvide Bro" på programmet. Vi fulgte en dansk selskab med "Pussers Rejser" til byernes by - Paris.
Alverdens Streger

Alverdens Streger

I kulturugen 2017 havde en kabaret/revy/variete-forestilling "Alverdens Streger" på programmet. Vi havde samlet nogle narrestreger til almindeligt morskab og nogle tankestreger til lidt mere eftertanke!
En mørk og stormfuld aften

En mørk og stormfuld aften

I kulturugen 2016 havde vi "En mørk og stormfuld aften" på programmet. Handlingen var henlagt til et lidt miserabelt cafeteria på bøhlandet. Her strandede gæsterne under en snestorm...
Gys i Blomsterbutikken

Gys i Blomsterbutikken

I kulturugen 2015 havde vi gyser-komedie-musicalen "Little Shop of Horrors" - eller på dansk: "Gys i Blomsterbutikken" - på plakaten. Alle overlevede dog den kødædende plantes hærgen...
Charleys Tante

Charleys Tante

I januar/februar 2015 havde vi den evigtgrønne og slidstærke farce "Charleys Tante" på programmet. Det var farce i højt gear; og det blev meget fint modtaget af vort publikum.
The Night the Music Died

The Night the Music Died

I kulturugen i 2014 spillede vi "The Night the Music Died" - en fantasi over, hvor nogle af de alt for mange for tidligt døde sangere og musikere opholder sig indtil Dommedag. Vi fik et indblik i, hvad de fordriver tiden med og hvilke udfordringer, der er.
FAR

FAR

Musicalen "FAR" havde premiere fredag den 31. januar 2014. I musicalen er vi på fødestuen, hvor Diana og Jack skal være forældre for første gang. De glæder sig - eller...? Mange af vore publikummer lod tankerne søge tilbage til dengang.
Sail Along

Sail Along

Forestillingen i kulturugen i september 2013 var "Sail Along". Handlingen var henlagt til et krydstogt på Rhinen, hvor romantik, komik og fidusmageri fik frit spil.
Route 66

Route 66

Forestillingen i kulturugen i september 2012 var "Route 66". Handlingen var henlagt til et cafeteria i det vestlige USA; og der var masser af musik fra 60'erne og 70'erne.
Andersen på Klods

Andersen på Klods

I januar/februar 2012 opførte vi farcen "Andersen på Klods". Vi fulgte de hektiske timer lige før og under premieren på dilletantforeningens nye forestilling, hvor ikke alt gik efter planen...
På sporet af en baggårdspuma

På sporet af en baggårdspuma

Forestillingen i Brabrand Kulturuge i september 2011 var en hyldest til en stor stjerne i dansk musik: Otto Brandenburg. Publikum nød en perlerække af sange fra Ottos store - og brede - repertoire.
Oscar

Oscar

I januar/februar 2011 opførte vi farcen "Oscar". Publikum fik et kæmpe grine-flip over den "noget indviklede historie" med løgn, bedrag og kærlighed; forbyttede børn og ditto kufferter; samt penge, juveler og meget, meget andet!
REGN

REGN

I kulturugen i september 2010 opførte vi "REGN". Trods det - alt for meget - aktuelle tema, blev det til en meget flot, se- og hør-bar forestilling.
Arsenik og Gamle Kniplinger

Arsenik og Gamle Kniplinger

I januar/februar 2010 opførte vi alle tiders komedie: "Arsenik og Gamle Kniplinger". Det var en ny genre for os; men det blev 6 velbesøgte og velmodtagne forestillinger.
Så længe mit hjerte slår

Så længe mit hjerte slår

I kulturugen i august 2009 genopførte vi John Mogensen-cabaretten "Så længe mit hjerte slår" igen. Første gang var vores åbningsforestilling på Gasværket i marts 1998.
Arvingen på Korchgodset

Arvingen på Korchgodset

7 gange i Kulturugen i august 2008 opførte vi "Arvingen på Korchgodset". Det var en helt ny forestilling med masser af sjov, forviklinger, sang og musik. Publikum - og vore aktører - nød forestillingen i fulde drag.
Spillemand på en Tagryg

Spillemand på en Tagryg

7 gange i november 2007 opførte vi en af de helt store musicals: "Spillemand på en Tagryg". Det blev en flot, fængende og forrygende forestilling! Og det blev en stor oplevelse både for publikum og for de medvirkende.
Tre for To's Pris

Tre for To's Pris

Kulturugen i august 2007: Vi opførte 4 gange en Commedia dell'Arte-forestilling "Tre for To's Pris". Det er klassisk italiensk gadeteater med rødder i middelalderen.
Eventyret om Pip og Soldaten (og Skoene, der havde Døden i Hælene)

Eventyret om Pip og Soldaten

I to weekender i november 2006 opførte vi musicalen "Eventyret om Pip og Soldaten (og Skoene, der havde Døden i Hælene)" - nyskrevet af Steen Dueholm - og igen blev det en flot og fængende forestilling.
Venter på Far

Venter på Far

I november 2005 genopførtes "Venter på Far"-kabaret'en fra 2004. Også denne gang med stor succes.
Midt i en Krøniketid

Midt i en Krøniketid

I Brabrand Kulturuge 2005 (uge 33) opførte vi kabaret'en "Midt i en Krøniketid". Kabaret'en bød på et genhør med en perlerække af populære sange fra 1955 - 65.
Djævelens Reality-Show

Djævelens Reality-Show

I november 2004 opførte vi "Djævelens Reality-Show" - en helt og aldeles nyskrevet musical. Denne "anderledes" forestilling blev godt modtaget af vort publikum; så vi forsøger os helt sikkert med genren i fremtiden.
Venter på Far

Venter på Far

I Brabrand Kulturuge 2004 (uge 34) opførte vi 4 gange den lille sangkabaret "Venter på Far" med tekst og musik af Anne Dorte Michelsen. Og igen blev vores forestilling modtaget med begejstring.
Mig og Mine Venner - en Bamsecabaret

Mig og Mine Venner
- en Bamsecabaret

I november 2003 havde vi premiere på "Mig og Mine Venner - en Bamsecabaret". Forestillingen er skrevet af vor mangeårige instruktør Lisbet Lautrup; der denne gang brugte en række af Flemming "Bamse" Jørgensens kendte og ukendte sange som inspiration til den både rørende og morsomme handling.
YES - det er FEDT

YES - det er FEDT

I januar/februar 2003 gik revyen "YES - det er FEDT" over scenen. Tidens temaer, fædrelandets førere, lokale ledere og alt muligt andet blev taget under kærlig behandling til vort store og trofaste publikums udelte begejstring.
I Rum Sø / Den mærkelige Café

I Rum Sø /
Den mærkelige Café

I januar 2002 - midt under ombygningen af Gasværket - opførte vi to enaktere: "I Rum Sø" og "Den mærkelige Café". Vi fik en meget fin respons på de for os utraditionelle forestillinger.
I dit korte Liv

I dit korte Liv

I maj 2001 opførte vi Kai Normann Andersen kabaretten: "I dit korte Liv" seks gange. Og igen oplevede vi en dejlig, varm respons fra vort trofaste - og stadig større - publikum.
Den Røde Traad

Den Røde Traad

I maj 2000 opførte vi "Den Røde Traad" bygget over Shu-bi-dua's sange. Forestillingen er skrevet af Lisbet Lautrup - og den blev modtaget med stor begejstring af publikum ved de fire forestillinger.
Det Dårlige Selskab

Det Dårlige Selskab

Vi opførte 4 gange i september 1999 forestillingen "Det Dårlige Selskab", der indeholder en lang række Kim Larsen-sange fra Gasolin- og Bellami-perioderne. Alle forestillingerne var totalt udsolgte; og publikums reaktion var overstrømmende.
Så længe mit hjerte slår

Så længe mit hjerte slår

I marts 1998 opførte vi John Mogensen-cabaretten "Så længe mit hjerte slår" tre gange for fulde huse. Vi fik flot omtale i lokalområdet og i pressen. Det var den første forestilling på Gasværket, og selv om det ikke var blevet restaureret, lykkedes det at skabe gode forhold for både publikum og aktører.

Derudover har vi nået...
Det Gamle Gasværk - Julemarked

Det Gamle Gasværk - Julemarked

En flok af foreningens medlemmer har optrådt med et sangprogram på Gasværkets julemarkeder i 2014, 2011, 2010, 2008, 2001 og 2000. Og i 1998 optrådte de med en mini-kabaret.
Kultur på Tværs

Kultur på Tværs

Vi var medarrangør på "Kultur på Tværs", der afvikledes den sidste weekend i kulturugen 2012. Vi er glade for bl.a. at have præsenteret børneteater med Filurens talenthold og talkshow med Morten Grunwald.
Vi maler byen rød - en Birthe Kjær cabaret

Vi maler byen rød
- en Birthe Kjær cabaret

Kulturugen i august 2006: I samarbejde med Rosenteatret opførte vi "Vi maler byen rød - en Birthe Kjær cabaret".
Halfdan Rasmussen

Halfdan Rasmussen kabaret

I eftersommeren 2003 opførte vi i samarbejde med Rosenteatret "Halfdan Rasmussen Kabaret".