En mørk og stormfuld aften
Alt ånder fred og idyl i den lille by ved hovedvejen. På byens lidt slidte cafeteria går værten rundt og hygger med de lokale - bl.a. den pigeglade mejerist, byens "Avis" og byens unge mennesker - og betjener de få vejfarende, der forvilder sig ind i cafeteriaet.

Idyllen brydes af fire ting: Et københavnerpar, der er ret uenige og ret højrøstede; byens alt-mulig-dames liv og levned samt hendes nuværende tilstand; vejrudsigten, der lover sne i rigelige mængder og så er mejeristen på krigsstien - som sædvanligt.

Men personerne ved endnu ikke, at der venter dem et begivenhedsrigt døgn, hvor både tålmodighed, ærlighed og tegnebøgerne bliver sat på hårde prøver. Og så dukker der pludseligt uventede gæster op, som kan ruinere den sympatiske cafeteria-vært.

Her skal ikke røbes mere, udover at der i kabaretten er indlagt en lang række kendte sange med tilknytning til de temmelig meget uforudsete og bekymrende omstændigheder, som byens indbyggere og gæster ved skæbnens lunefulde spil bliver hvirvlet ind i.


Manuskript: Bjørn Veng og Jørgen Sørensen
Instruktion: Dinna Hoe
Kapelmester og sanginstruktion: Bjørn "Bønne" Christensen

Forestillingen opføres på Gasværket, Byleddet 2c, Brabrand

Torsdag 8. september kl. 20: Premiere
Fredag 9. september kl. 20
Søndag 11. september kl. 15 << Bemærk
Tirsdag 13. september kl. 20
Onsdag 14. september kl. 20
Torsdag 15. september kl. 20

Billetbestilling åbner 26. august

Billetter a 100 kr. kan bestilles online eller telefonisk.
Evt. ikke bestilte billetter sælges ved indgangen.


2016