Hvem er vi?
Vester Gasværk er en gruppe skøre og skægge aktive musik-, teater- og revytossede mennesker i Brabrand, der har optrådt i flere år til stor fornøjelse for sig selv og andre.

Hovedformålet er at have det sjovt sammen, have en masse fælles oplevelser og at samle beboerne i lokalområdet.

Foreningen Vester Gasværk er stiftet 4. april 1995.


Vester Gasværk - aktiviteter

Vi opfører dramatik, musicals, kabaret'ter, revyer, og sang-forestillinger. I foreningen har vi kostume-, scene-, lys- og lydfolk; vi skriver vi selv tekster til mange forestillinger og vi har et firemands orkester.

29 forestillinger har vi siden 1998 sat op på Gasværket; og hver gang har det været en god oplevelse. Vi har gennemløbet en stor skuespilmæssig, sanglig og musikalsk udvikling; og det ved vi, at vort publikum påskønner meget.

Læs mere om de 29 forestillinger. Du kan sikkert genkalde mange underholdende timer i vort selskab. Vi fortsætter; og takker meget for jeres gavmilde opbakning. Den varmer!


Vester Gasværk - hvorfor dét navn?

Fordi foreningen holder til på Det Gamle Gasværk i Brabrand. Gasværket blev totalrestaureret i 2001-2002 og fremstår nu som bydelens kultur- og forsamlingshus. Læs mere om Det Gamle Gasværk.


Tuborgfondet støtter Vester Gasværk

Tuborgfondet støttede os i 2014 med 25.000 kr. til indkøb af nye trådløse mikrofoner.

Erik Skovgaard fra Tuborgfondet overrakte støtten ved premieren på Musicalen FAR.

Tuborgfondet
31. januar 2014: Jørgen Sørensen fra Vester Gasværk og Erik Skovgaard fra Tuborgfondet

Siden oprettelsen i 1931 har Tuborgfondet med over 890 mio. kr. støttet mere end 17.500 store og små aktiviteter inden for alle dele af det danske samfund, lige fra kunst, kultur, sport, foreningsvirksomhed, uddannelse til erhvervsrelateret forskning. Det vigtigste for Tuborgfondet er, at mange mennesker får glæde af støtten.

Tuborgfondet

- vi takker for støtten!